Yeni Zelanda'da Tatil

     Yeni Zelanda'da Tatil

           Ilıman bir iklime sahip olan Yeni Zelanda rahatlamak ve dinlenmek için muhteşem bir ülke. Üstelik adrenalin dolu doğa sporlarını yapmak için muhteşem bir destinasyondur. Bu doğa sporları arasında en heyecanlı ve adrenalin dolu sporlar olan Bungee Jumping, rafting, yelken, dağcılık vb. sporlarla ilgilenenler için muhteşem bir olanak sunmaktadır. Bu dallardan farklı olarak Yeni Zelanda’da kayak yapma imkanınız bulunmaktadır.

       Yeni Zelanda'da Kültürel Yapı

Yeni Zelanda'daki toplum hayatı yeterince sofistike, aşırı derecede kültürlü ve renklidir.  Yeni Zelanda'da tatil yapacak olan insanların en çok hoşuna gidecek olan diğer şey ise Yeni Zelanda halkının sıcakkanlı, dürüst insanlarıdır. Ülkede biri birinden farklı bir sürü dini inanış olmasına rağmen, insanlar hiç bir sorun çıkmadan aynı toprakları paylaşarak yaşamaktadırlar. Bunun sonucunda da Yeni Zelanda turizm açısından önemli yerlerden biri haline gelmiştir.
            Yeni Zelanda'nın toplam nüfusunun 3.8 Milyonu Güney Pasifik adalarında doğan yerli halktan oluşmaktadır. Geriye kalan kesimin çoğu ise göç yaparak yerleşmiştir.  Yeni Zelanda bir göçmen ülkesi olduğundan dolayı Yeni Zelanda'da tatil yapacak olan kişilerin psikolojilerini çok iyi anlar ve hoşgörü gösterirler.
            Günümüz yüz yılında, biri birlerinden farklı kültürleri ve yaşamları aynı çatı altında toplamayı başarmış olan Yeni Zelanda'da Maori kültürü mirasından kalan asıl yerlileri görme şansınız vardır.
Bungy Jumping
Yeni Zelanda Bungee Jumping

2 comments

5 Nisan 2014 17:03

Gidip görülesi yerler herzaman çok merak etmişimdir. Umarım birgün banada kısmet olur

Adsız
7 Nisan 2014 00:18

Güzel spor çeşitleri var kafa dinlemek için iyi bir yermiş teşekkürler,

Yorum Gönder